EU Támogatás logó

GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-01246

A kedvezményezett neve: Omega Color '97 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
A projekt címe: Fémfelület-kezelési kapacitások bővítése az Omega Color '97 Kft-nél.
A szerződött támogatás összege: 10,08 Millió Ft vissza nem térítendő támogatás és 20,15 Millió Ft visszatérítendő hitel.
A vissza nem térítendő támogatás mértéke: 30 %.
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019. 09. 17.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-01246

A projekt tartalmának bemutatása:
Az Omega Color 97 Kft. fő tevékenysége fém felületkezelés, porszórásos elektrosztatikus festés. Mindenfajta fémfelület festését el tudjuk végezni: alumínium, vas, réz, horganyzott anyagok, stb. A fejlesztés célja a vállalkozás infrastruktúrájának, eszközállományának a bővítése, a technológiai eljárások modernizálása, a festhető termékek körének bővítése volt.

A projekt keretében beszerzésre került 1 db Allup Alergo 55 típusú direkthajtású, energiatakarékos, fordulatszám szabályozott csavarkompresszor, a hozzá kapcsolódó tartozékokkal: hűtveszárító, szűrők (0,1 mikrométeres, 0,01 mikrométeres, és szénszűrő), olaj-víz szétválasztó egység. A kompresszor teljesítménye 55 kW, max. 10 bar nyomással, 2,5-10 m3/perc légszállítással.
A projekt megvalósításában közreműködött a Komp-Tech Kft.


Frissítés:
Újabb mérföldkőhöz érkezett vállalkozásunk.
A pályázat keretében megvásárlásra került 1 db BG-40 típusú porlakk beégető kemence, melyben a porszórt munkadarabok beégetése történik. A kemence méretei: szélesség: 2,4 m, hosszúság: 6, 0 m, magasság 2,2 m. A kemence fémszerkezetű, acéllemez borítással készül, ásványgyapot hőszigeteléssel. A fűtést gázégő biztosítja. Minden eddiginél precízebb munkavégzést tud biztosítani. A projekt megvalósításában közreműködött a Sofia Blast Kft.

Frissítés:
A pályázat keretében bővítésre került a vállalkozásunk telephelye egy új épületrész megépítésével. A kivitelezés során egy 100 m2-es üzemrész épült, amely a meglévő csarnok mellé került elhelyezésre. A lakatosműhely funkció mellett anyagtároló, és a munkavégzéshez szükséges előkészítő hely is megtalálható itt. Az új épületrész lehetőséget teremt a termelési kapacitások bővítésére, a festési eljárásokhoz kapcsolódó előkészítő munkák elvégzésére (maszkolás, kiragasztás), lakatosipari munkákra (kampók, akasztó szerkezetek gyártása, szerkezet-előkészítés). A projekt megvalósításában közreműködött a Hun-Éptech Kft.

A beruházások segítségével sikerült a felületkezelési, porfestési termelési folyamatot innovatív módon megújítani. A projekt eredményeként ügyfeleinknek olyan szolgáltatásokat tudunk nyújtani, amelyre eddig nem voltunk képesek. Az új kemencében nagyobb munkadarabok is elhelyezhetők, jelentősen csökkent a technológiai folyamatok időigénye, a termelési kapacitás mintegy megkétszereződött. Korszerűsödött a vállalkozás gépi infrastruktúrája, növekedett a porfestési műveletek hatékonysága.

Kérjük, hívjon minket bizalommal! +36-30-514-7778

Omega Color 97 tékép
Elérhetőségek
Írjon Üzenetet